Sportlövészet

Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését és a hibák feltárását.

Tovább

Önvédelem

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Tovább

Edzéstematika

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Tovább

Fegyver tesztek

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Tovább

Az előzőekben 2 célpontra adtunk lelövéseket, most tegyük 3 – ra.

Feladat:

A távolság maradjon 10 méter a célok is a már jól megszokott A/4 – es fehér lapok. A tárba 3 lőszert tárazzunk, a tárat helyezzük a fegyverbe azt pedig a tokba. Jelzésre rántsuk ki a fegyvert a tokból töltsük meg és mind a 3 célpontra adjunk le 1 – 1 – 1 lövést! Ha 3 célpont esetében minden találatunk megvan és a végrehajtási idő nem több mint 4 másodperc, akkor jó úton haladunk. Ezt a feladatot addig ismételjük ameddig az edzésre szánt 100 lőszerünk tart.

Bizonyos idő illetve lövés szám után már kimondottan jól fog menni a dolog, viszont ez edzés háromnegyede után előfordulhat, hogy kezd a lövész pontatlanabb lenni, esetleg még lassul is egy kicsit!

Sajnos ez természetes folyamat, senki ne ijedjen meg, a szervezet ezzel jelzi, hogy a koncentrálás és a gyors mozdulatok olyan mértékben lefárasztották, hogy nem képes továbbra is emelkedő tendenciát mutatni a fejlődésben.

Ezzel a problémával még sokszor fogunk szembesülni az edzéseink során, főleg a haladóbb edzéseken ahol már a lövések mellett a fizikumot is terhelni fogjuk!

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

045395
MaMa9
TegnapTegnap20
A hétenA héten110
A hónapbanA hónapban768