Sportlövészet

Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését és a hibák feltárását.

Tovább

Önvédelem

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Tovább

Edzéstematika

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Tovább

Fegyver tesztek

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Tovább

Kezdő

Még a kezdés előtt érdemes végigfutni néhány kérdésen, amely befolyásolhatja az egész felkészülés menetét. Itt tényleg mindenkinek őszintén magába kell néznie! Nincs is annál rosszabb, ha magunkat csapjuk be!

Néhány támpont a célnak megfelelő fegyver kiválasztásához. Mire akarjuk használni a fegyvert? Mit szeretnénk elérni a gyakorlások végére?

Vannak alapszabályok, amiket nem árt tudni. Ilyen például az is, hogy ismerd meg a fegyvered! Bármilyen típusú fegyvert választasz is, minden esetben tudd az itt található biztonsági szabályokat!

Ez az első igazi lőgyakorlat. Megfűszerezve néhány igazán megszívlelendő tanáccsal azért, hogy legyen sikerélményed és ne pazarold el feleslegesen az erőforrásaidat.

Az elsütő billentyű helyes kezelése. Mikre kell odafigyelni, hogy jól, gyorsan és pontosan tudjunk célozni és célba találni?

Növeljük egy kicsit a távolságot, és gyakoroljunk sokat. Játszhatunk az idővel is.

Itt már el kell kezdeni a fizikai erősítést is. Elsősorban a maroknak kell elég edzettnek és stabilnak lenni a lövés megfelelő kivitelezéséhez.

A helyes fegyverfogás nagyon befolyásolja a lövés minőségét. A sok gyakorlás egyre jobb eredményeket produkál, de ne bízzuk el magunkat!

Ismét erőnléti edzés. Most a vállunkat, karunkat kell kicsit felturbózni, hogy stabilabb és biztosabb legyen az irányzék a lövések folyamán.

A lövések végrehajtási idején próbálunk meg gyorsítani. Nem elfeledve, hogy elsősorban pontosnak kell lennünk.

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

045395
MaMa9
TegnapTegnap20
A hétenA héten110
A hónapbanA hónapban768