Sportlövészet

Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését és a hibák feltárását.

Tovább

Önvédelem

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Tovább

Edzéstematika

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Tovább

Fegyver tesztek

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Tovább

Sportlövészet

Köszöntöm kedves látogató a Sportlövészet témakörben!

Ebben a szekcióban a sportlövészettel, extrém lövészettel, IPSC illetve IDPA lövészettel foglalkozunk. Videókat elemzünk, ahol a versenyzők versenyfeladatokat hajtanak végre maroklőfegyverekkel és igyekszünk a mozdulataikból, végrehajtásaikból tanulságokat levonni és hasznosítani mindazokat a saját tudásunk csiszolása érdekében! Sok esetben tapasztaltam, hogy egy-egy végrehajtás megtekintését követően az elemzések olyan mozdulatokra illetve taktikákra világítanak rá, amivel a versenyző anélkül fejlődhet, hogy anyagiakat kellene ráfordítania!

A lövész sport drága sport. Ha lehet, csak arra adjunk ki pénzt, amire mindenképpen muszáj! Már a TWITTEREN is találkozhatunk!

Nemrégiben az Egyesült Államokban történt egy tűzharc. Mondhatnánk, hogy és akkor mi van? Abból 12 egy tucat. A média még is szárnyára vette az esetet, mivel azt hiszem ők is rájöttek, hogy a hír értéke mellett, egy nagyon komoly tanulságra is rávilágított! A fegyvertartók gyakorlatilag teljes összhangban emelik ki, az eset állampolgárok felé kivetített hatását a polgári fegyverviselés vonatkozásában. Egyre több eset történik ahol a megtámadott állampolgár az engedéllyel tartott lőfegyverével sikeresen védekezik! A média alapvetően igyekszik ezeket az eseteket viszonylag " csendesen " kezelni, jórészt a politika illetve a megrögzött fegyver ellenesek miatt, akik olyan beosztásokban vannak, ahonnan elég sok kellemetlenséget okozhatnak a médiáknak. Ez az eset, talán a helyszíne miatt ( templomban történt ) jobban reflektor fénybe került! Tökéletesen bebizonyosodott, hogy a megfelelő kezekben lévő önvédelmi fegyverek igen is hatékonyan védhetik a tulajdonosaikat illetve más polgárokat is, akik alapvetően valamilyen okból képtelenek az érdekeik érvényesítésére. Jack Wilson egyetlen lövésével gyakorlatilag történelmet írt és olyan falakat rombolt le, amivel a fegyverek ellenzői folyamatosan próbálják magukat körbe bástyázni, illetve elzárni másokat is a fegyverek legális birtoklásától. Az esetet a videóban kicsit közelebbről szemügyre vesszük, illetve én magam is meglövöm az információk alapján meglévő adatokkal a " feladatot ".

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

045395
MaMa9
TegnapTegnap20
A hétenA héten110
A hónapbanA hónapban768