Sportlövészet

Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését és a hibák feltárását.

Tovább

Önvédelem

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Tovább

Edzéstematika

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Tovább

Fegyver tesztek

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Tovább

Sportlövészet

Köszöntöm kedves látogató a Sportlövészet témakörben!

Ebben a szekcióban a sportlövészettel, extrém lövészettel, IPSC illetve IDPA lövészettel foglalkozunk. Videókat elemzünk, ahol a versenyzők versenyfeladatokat hajtanak végre maroklőfegyverekkel és igyekszünk a mozdulataikból, végrehajtásaikból tanulságokat levonni és hasznosítani mindazokat a saját tudásunk csiszolása érdekében! Sok esetben tapasztaltam, hogy egy-egy végrehajtás megtekintését követően az elemzések olyan mozdulatokra illetve taktikákra világítanak rá, amivel a versenyző anélkül fejlődhet, hogy anyagiakat kellene ráfordítania!

A lövész sport drága sport. Ha lehet, csak arra adjunk ki pénzt, amire mindenképpen muszáj! Már a TWITTEREN is találkozhatunk!

Ezzel a lámpával már nemrégiben foglalkoztunk, amikor a " LÁMPATECHNIKÁK " sorozat elindult a weboldalon, de akkor igazából csak érintőlegesen, mert a konkrét lövés technikák voltak előtérben. Most elérkezett az idő, hogy utána járjunk, hogy a 960 lumen mire is elég valójában? Az már kiderült, hogy 0 - 50 méter között komoly fényerőt produkál, ami azon a távolságon nagy segítség a felhasználónak! Most jóval nagyobb távolságokon is teszteltük, hogy ha egy lövész ennek a lámpának a fényével kalkulálhat, mik lesznek a sarokszámok a hatékonyság terén? 50 métertől indultunk 10 méterenként hátrafelé, és arra voltunk kíváncsiak, hogy mi az a legtávolabbi pont, ahonnan még érdemi találat összehozható a lámpa fényénél? Elég meglepő értékek jöttek ki ....

A lámpa technikák sorozat harmadik része ismét egy másik megoldást mutat be, akiknek esetleg ez jön be, használja ....

A lámpa technikák sorozat második része, egy új megoldást mutat meg. Akinek beválik, használja

A mai világban a fegyver gyártók gyakorlatilag egy két kivételtől eltekintve, már nem is dobnak piacra olyan maroklőfegyvert, amelyikre valamilyen fegyver lámpa ne lenne felszerelhető. Mindezektől függetlenül nem árt ha felkészülünk arra, hogy sima kézi lámpával kell esetleg megvilágítanunk a célterületet, vagy egy verseny feladatban a fegyver lámpa, mint olyan nem használható, és belekényszerülünk a kézi lámpák használatába. Nem akkora ördöngősség, mint sokan gondolják, kis kézügyesség és leleményesség szükséges a kézi lámpa használatának elsajátításához. Az anyag sorra veszi a lámpa technikákat, amelyekkel segíthetünk magunkon, ha úgy alakul. Szándékosan nem használunk angol kifejezéseket az anyagban, inkább kielemezzük és megvizsgáljuk közelebbről a technikákat, hogy mindenki a neki legmegfelelőbbet használhassa. A sorozat első részében megvizsgáljuk közelebbről azt a technikát, amelyik a legjobban hasonlít a kétkezes lövéshez, és a legpontosabban illetve a legegyszerűbben irányíthatjuk vele a lövést.

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

030432
MaMa11
TegnapTegnap34
A hétenA héten159
A hónapbanA hónapban531